Rismjöl


Vikt: 250g


Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser

Näringsvärde per 100 g: 



Recensera produkt

Relaterade produkter

Tempuramjöl 150g Tempuramjöl 150g

Tempuramjöl 150g

12.97 SEK 19.95 SEK
I lager
Rismjöl 400g

Rismjöl 400g

22.95 SEK
I lager
Majsmjöl - extra fint

Majsmjöl - extra fint

29.95 SEK
I lager
Majsmjöl - grovt

Majsmjöl - grovt

34.95 SEK
I lager
Vitt majsmjöl

Vitt majsmjöl

34.95 SEK
I lager
PAN. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

PAN. Förkokt Vitt Majsmjöl - Glutenfritt

54.95 SEK
I lager
Polenta - Goya

Polenta - Goya

34.95 SEK
I lager