FRAKTFRITT vid beställningar över 750:-

Big-Active Slim Plus viktminsknings te

  • 34.95 SEK

Produkten är tillfälligt slut. :(

Dela
Vikt: 40g
Artikelnummer: EM010469

Det söta citrusteet Slim Plus Anti Yoyo är en unik infusion som kännetecknas av sin uppfriskande och mycket delikata smak, där de syrliga tonerna av hibiskus och torkad grapefruktjuice kombineras med en delikat bas i form av gröna teblad. Den unika smaken och aromen är inte allt, eftersom Slim Plus Anti Yoyo främst är en sammansättning av vita mullbärs- och fikonkaktus, som stödjer fettförbränningen, begränsar upptaget av kolhydrater och minskar aptiten.

Användning:
Häll ett glas varmt vatten över 1 påse.
Täck glaset och låt det dra i ca 5-7 minuter.
Den gynnsamma effekten uppstår efter att ha konsumerat infusionen från 3 tepåsar om dagen.

  • Överskrid inte den rekommenderade dagliga konsumtionen. Produkten ska inte ersätta en varierad kost utan bör kombineras med en balanserad och varierad kost samt en hälsosam livsstil.
  • Använd inte om du är allergisk mot någon ingrediens i produkten. 
  • Produkten är inte avsedd för gravida eller ammande kvinnor. Om du tar medicin, kontakta en läkare innan du använder produkten. 
  • Förvaras utom syn- och räckhåll för små barn. Skydda från ljus och fukt.

Ingredienser: Hibiskusblomma, vitt mullbärsblad (20%), aromer, äpple, Garcinia cambogia-extrakt (2%), grönt te (2%), yerba mate-blad (1%), Cacti-Nea (fig opuntia fruktextrakt) (0,5% ), torkad goji-juice (0,5%), torkad grapefruktjuice (0,5%).