FRAKTFRITT vid beställningar över 750:-

Segai dadlar

  • 54.95 SEK

Produkten är tillfälligt slut. :(

Dela
Vikt: 800g
Artikelnummer: 1892

Saudiska färska dadlar, Segai eller Saghai. Ljuvligt sött i toppen och milt sött i botten.  Segai-dadlar kännetecknas av sina mångfärgade nyanser och distinkta avlånga form. 

Segai-dadlar är mjuka, saftiga och förvånansvärt sega och är en premiumdejt som säkerligen kommer att bli din nya favorit. Dessa tvåfärgade gourmetdadlar är medelstora och drar nytta av en krispig, torr bas med en fruktig smak. Jämfört med andra dadelsorter är Segai-dadlar milt söta, perfekta som en njutning mitt på eftermiddagen eller efter middagen.. 

Sagai dadlar är naturligt söta, läckra och mycket mjuka. Dessa dadlar odlas på den arabiska halvön. Den är välkänd för sin unika konsistens som har kombinationen av krispighet och mjukhet båda. Saudi Sagai dadel har rynkor men inga flagor. 

Dessa dadlar är något blonda till färgen och har tvåfärgad färg och struktur. Detta är ett unikt datum där färgen är inkonsekvent. I spetsen är dessa dadlar gyllene till färgen och torra och resten av kroppen är bruna och mjuka. Dessa är milda i sötman men är väldigt läckra då dessa är en kombination av krispiga och mjuka texturer med naturligt söt ton. De är helt enkelt läckra från början till slut.

Ingredienser: Färska dadlar