Kokosolja-ekologisk 300ml

Vikt: 300g

Virgin kokosolja är naturens bäst bevarade hemlighet ett bra val för både matlagning, kropp och hud. Den är ett fantastiskt substitut för smör och/eller margarin då den inte återgår till transfetter vid upphettning, Den hjälper till att friska hela kroppens hälsa naturligt för hud, hår och naglar. Den är inte härdad, innehåller inga transfetter och har lång hållbarhet

Kokosfett innehåller 884 kalorier per hundra gram. Kokos är därmed mycket energirikt. Kokosoljan innehåller även mycket proteiner och är rikt på mineraler som järn, fosfor och zink.

Ekologisk Virgin olja är kallpressad från köttet av ekologiska kokosnötter. Produkten är tillverkad av kokosnöten " Mawa"  och är en unik högkvalitativ ekologisk kokosnöt som lämpar sig ytterst  väl för matlagning och dryck.

Ekologisk kokosolja är oraffinerad, oblekt, icke deodoriserad, icke hydrerad. Tillverkad med låg värme (under 60 grader) 

Farmens ekologiska odlingsområde, är lokaliserat till sydöstra Thailands regnskog i ett område isolerat från icke ekologiska bekämpningsmedel, gödningsmedel och andra kemiska behandlingar. Farm och bearbetningsanläggningarna granskas av olika internationella ekologiska certifieringsorgan. Märkena på burken säkerställer för er konsumenter, den ekologiska integriteten av denna produkt.

Märkningar: USDA ORGANIC , Australian Certified Organic , SOIL ASSOCIATION ORGANIC ,ORGANIC IFOAM ,Non-EU Agriculture

Förvaring: Förvaras i skafferi eller kyl . Oljan smälter vid 25 grader och stelnar igen när den står svalt .

Ingredienser: Kallpressad virgin kokosolja

98.95 SEK

Produkten är tillfälligt slut. :(

Kokosvatten-ekologisk 330ml

Produkten är tillfälligt slut. :(

Kokosmjölk-ekologisk 400ml

Produkten är tillfälligt slut. :(

Röd currypasta-ekologisk

Produkten är tillfälligt slut. :(

Kokosgrädde-ekologiskt 270ml

Produkten är tillfälligt slut. :(

Grön currypasta-ekologisk

Produkten är tillfälligt slut. :(