Torkad Papaya

Vikt: 125g

Torkad Papaya. 100% naturlig, inget tillsatt socker. Ursprungsland: Colombia.

Denna exotiska frukt är fullpackad med ett antal välgörande hälsosamma näringsämnen. Inte undra på att den blev kallad ”änglarnas frukt” av Cristopher Columbus. Papaya är en naturlig källa av vitaminer och  mineraler som är nödvändiga för kroppens normala funktion.

Rik på antioxidanter som karotener, flavonoider, vitaminerna B och C, innehåller fiber och magnesium. Frukten hjälper matsmältningssystemet, skyddar mot infektioner och har anticancer egenskaper.

Underbart söt med musk-artad underton och med en mjuk smör-lik konsistens. Papayaträdet producerar frukt hela året om även om man kan se en något ökad skörd under tidig sommar och höst. 

Torkad Papaya är god i sallader, smoothies, milkshakes, juice, i desserter och som snacks.  

"Rättfärdig Värld"
Importören av produkter har ett samarbete med Stiftelsen Golden Colombia som hjälper till för att de ska kunna utöka sitt sociala arbete för småskaliga bönder i Colombia och deras ungdomar. De donerar 2 kr och vi på etnomat.se 1 kr per produkt till Stiftelsen Golden Colombia.

Ingredienser: 125g torkad papaya.

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1272 kJ / 304 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 70 g, Varav naturliga sockerarter 27,5 g, Fiber 10 g, Protein 5 g, salt 0 g.

(Kort Datum!)

67.95 SEK

Produkten är tillfälligt slut. :(

Torkad Mango

Produkten är tillfälligt slut. :(

Torkad Physalis - inkabär

Produkten är tillfälligt slut. :(

Torkad Ananas Delikatess

Produkten är tillfälligt slut. :(

Torkad Guanabana

Produkten är tillfälligt slut. :(

Torkad Pitaya 125g

Produkten är tillfälligt slut. :(