Torkad Mango

64.90 SEK

Torkad mango 100% naturlig, utan tillsatt socker.  Ursprungsland: Colombia.  

Näringsmässiga egenskaper: Rik på vitaminerna A och C, innehåller även koppar, starka antioxidanter skyddande mot cancer enligt forskning och viktiga näringsämnen mot åldrandet. Innehåller B vitaminerna   tiamin, niacin och folat. 

Användning: Ät direkt som snack eller skär i småbitar för att blanda i müsli, cottage ost, yoghurt och salater.  Du kan också blötlägga denna torkade mango några timmar och sedan använda mangon i juice eller en smoothie. 

Mogen mango har ett sött, saftigt guldgult fruktkött. Eftersom klimatet i Colombia är så varierat, går det att odla i princip allt, på olika platser i landet. 

"Rättfärdig Värld"
Importören av produkter har ett samarbete med Stiftelsen Golden Colombia som hjälper till för att de ska kunna utöka sitt sociala arbete för småskaliga bönder i Colombia och deras ungdomar. De donerar 2 kr och vi på etnomat.se 1 kr per produkt till Stiftelsen Golden Colombia.

Mango

Är mycket omtyckt för sin söta tropiska arom. Mogen mango har ett sött, saftigt guldgult fruktkött. Eftersom klimatet i Colombia är så varierat, går det att odla i princip allt, på olika platser i landet. 

Efter matsmältningen ger mango ett alkaliskt spår i   kroppen  vilket i sin tur har positiv inverkan på blodets PH-värde,  Alkalisk föda har avgiftande egenskaper, stärker den naturliga cellens reparationsprocess, ökar kroppens egna förmåga att uppta näringsämnen och signifikant reducera sjukdomsfaktorer. 

Ingredienser: Torkad mango. 

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 1356 kJ / 250 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 80 g, Varav naturliga sockerarter 75 g, Fiber 5 g, Protein <1 g, salt 0 g.


Vikt i gram 125