Torkad inkabär - Physalis

64.90 SEK

100% naturliga. Kallas också för Golden berries eller Physalis. Bäret växer vilt i Amazonas och är bland den mest använda frukten i det colombianska köket.  Ursprungsland: Colombia. 

Näringsmässiga egenskaper: Inkabäret är en superfrukt för dess rika näringsinnehåll,  tex. vitaminerna A, C, B1, B2, B6 och B12. Innehåller även mängder med protein, bioflavonoider och karotenoider. 

Användning: I Sydamerika används bäret gärna i juice och smoothies men även i frukostblandningar, i gröten, i desserter, sallader eller som snack. 

"Rättfärdig Värld"
Importören av produkter har ett samarbete med Stiftelsen Golden Colombia som hjälper till för att de ska kunna utöka sitt sociala arbete för småskaliga bönder i Colombia och deras ungdomar. De donerar 2 kr och vi på etnomat.se 1 kr per produkt till Stiftelsen Golden Colombia.

Physalis - Incabär - Golden Berries 

Kallas också för Golden berries  eller  Physalis. Bäret växer vilt i Amazonas och är bland den mest använda frukten i det colombianska köket. Incabären odlades redan av Inca indianerna för sina goda näringsegenskaper. 

Har en frisk och syrlig smak. Inkabäret är en superfrukt för dess rika näringsinnehåll,  tex. vitaminerna A, C, B1, B2, B6 och B12. Innehåller även mängder med protein, bioflavonoider och karotenoider. De små fröna i Incabäret och pektin är hälsosam för matsmältningen och upptagningsförmågan. 

I Sydamerika används bäret gärna i juice och smoothies men även i frukostblandningar, i gröten, i desserter, sallader eller som snacks. 

Ingredienser: Torkad inkabär. 

Näringsinnehåll per 100 g: Energi 983 kJ / 235 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 75 g, Varav naturliga sockerarter 75 g, Fiber 25 g ,Protein 15 g, salt 0 g.


Vikt i gram 125

Flera populära produkter

Torkad Mango

64.90 SEK
Läs mer

Torkad Ananas

64.90 SEK
Läs mer

Torkad Guanabana

96.90 SEK
Läs mer

Torkad Pitaya

72.90 SEK
Läs mer

Torkad Papaya

66.90 SEK
Läs mer