Rismjöl 400g



Rismjöl görs av långkornigt ris som mals till mjöl. Det är naturligt glutenfritt och kan därför i princip ätas av alla! Det är lättsmält och passar därför utmärkt till bebisar (och vuxna) med känsliga magar.

Rismjöl gör pajskal, våfflor och pannkakor riktigt frasiga och är utmärkt att reda soppor och såser med. Det är perfekt till glutenfri bakning av t ex bröd och kakor och gott som välling.

Ingredienser: rismjöl 98%, vatten 2%

Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1459 kJ/343 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 79 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 6,8 g, salt 0,02 g.

19.95 SEK

Brun grov bulgur 800g
19.95 SEK
Vetemjöl 1kg
29.95 SEK
Grov bulgur 800g
19.95 SEK
Bovete
39.95 SEK
Vete
23.95 SEK