Merit-O kokosprodukter

Merit livsmedelsprodukter  (MFP) grundades 1993 som en ledande tillverkare och exportör av hög kvalitet konserverad kokosnöt produkter. Företaget historien härstammar från ett företag med mer än tre årtionden av erfarenhet i Thai kokos företag.

Merit Food Products Co, Ltd (MFP) strävar efter att vara Thailands  främsta tillverkare och exportör av fullsortiments  kokosnöt produkter samt den ledande leverantören av kvalitets livsmedels- och dryckesprodukter  som uppfyller både regionala och globala standarder. Genom att kombinera de vetenskaper ekologiskt jordbruk och de tekniska framstegen i tillverkningen,  MFP  är åtagit sig att erbjuda sina konsumenter över hela världen, en säker och hälsosam utbud av kvalitetsprodukter  som är både frisk och smakrik.
"Fresh from farm to fork "

Som en av Thailands  ledande tillverkare och exportörer av premium kokosnötprodukter är Merito åtagit sig att erbjuda sina konsumenter ett brett utbud av produkter som är säkra, hälsosamma  och smakrika .

Det är certifierad ekologisk enligt  USDA, ACO, EU: s ekologiska och certifieringsbolog är Soil Association som säkerställer den ekologiska integritet av sina produkter genom 3F - som plockas från deras ekologiska "Farm", packade i "Factory" och så småningom serveras till konsumentens "Fork ".

Merito äger också en 880 tunnland dal i Chanthaburi som ligger i sydöstra Thailand . Denna ekologiska  kokosnöten plantage producerar miljontals färska kokosnötter  årligen som råvara för bolagets produktionslinjer.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen på förpackningen som gäller.